Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΒΑΦΕΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
 




ΒΑΦΕΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Τράπκος Ιωάννης | Φανοποιείο - Βαφές Αυτοκινήτων Έδεσσα


Το χρώμα του αυτοκινήτου σας είναι το πρώτο πράγμα που οι άνθρωποι παρατηρούν και εκείνο που κάνει τη σωστή εντύπωση με την άψογη εμφάνιση του. Δυστυχώς όμως σε όλα τα αυτοκίνητα με την πάροδο του χρόνου ή από κάποιο ατύχημα μπορεί να δημιουργηθούν μικροζημιές, γρατσουνιές - χαρακιές και ελαφρά βαθουλώματα που θα κάνουν το αυτοκίνητό σας να δείχνει παλιό.

Χρησιμοποιώντας υλικά αρίστης ποιότητας και τις πιο σύγχρονες τεχνικές, στο φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων μας “ΤΡΑΠΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” το οποίο εδρεύει στην Έδεσσα, μπορούμε να αποκαταστήσουμε το φθαρμένο από τις καιρικές συνθήκες ή τον χρόνο χρώμα του αυτοκινήτου σας, ενώ καλύπτουμε άμεσα και με έμφαση στη λεπτομέρεια κάθε ζημία, φθορά και θαμπάδα.

Είτε πρόκειται για την επισκευή και επαναβαφή ενός μέρους του αυτοκινήτου σας, είτε για μια γρατζουνιά, ή ακόμα και για την ολική βαφή του αυτοκινήτου σας εμπιστευτείτε το φανοποιείο - βαφείο μας για σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Ολική βαφή αυτοκινήτου
Βαφή όλων των τμημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ
Μερική ή Τοπικη βαφή
Αναζωογόνηση χρώματος 
Επικάλυψη γρατζουνιών στο χρώμα του αυτοκινήτου σας 
Βαφή ζαντών αυτοκινήτου
 
Μέσα από μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεις που διαθέτουμε, μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα που σας αντιπροσωπεύει  ή να βρούμε μαζί το χρώμα του αυτοκινήτου σας προκειμένου να το κάνουμε σαν καινούριο.

Όλα τα  χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε χημικά διαλύματα που επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και το περιβάλλον.

 
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Έδεσσα για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το όχημά σας, ενώ για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.