Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
 




ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΚΕΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Το γυάλισμα του αυτοκινήτου είναι η διαδικασία επαναφοράς της γυαλάδας και του αρχικού χρώματος του αυτοκινήτου.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που παρουσιάζονται σε ένα αυτοκίνητο είναι το θάμπωμα και η μείωση της γυαλάδας. Εχθρός του χρώματος του αυτοκινήτου είναι ο ήλιος, διάφορες επικαθίσεις από δέντρα ή πτηνών, οι ρύποι, το καυσαέριο καθώς και χιλιάδες άλλοι παράγοντες. 

Για να καταπολεμήσουμε αυτές τις περιπτώσεις στο φανοποιείο - βαφείο μας, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με πολύ ποιοτικά υλικά, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα γυαλίσματος - επαναφοράς χρώματος με υψηλά ποιοτικά στάνταρ, διατηρώντας έτσι την πολύ καλή εικόνα του οχήματος.

Με το πέρας του γυαλίσματος γίνεται κέρωμα και περνιούνται όλα τα εξωτερικά πλαστικά με ειδικό γαλάκτωμα, καθώς επίσης περνάμε και αδιαβροχωποίηση για την εξασφάλιση του τελειότερου αποτελέσματος. Έτσι, το αυτοκίνητό σας θα μοιάζει σαν καινούριο άμεσα και κυρίως οικονομικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ
Τα φανάρια του αυτοκινήτου ταλαιπωρούνται με τα χρόνια, με αποτέλεσμα να υφίστανται φθορές και να θαμπώνουν. Με θαμπά φανάρια όμως τα φώτα του αυτοκινήτου δεν διαχέονται σωστά με αποτέλεσμα η οδήγηση να είναι πιο κουραστική και να υπάρχει και κίνδυνος ατυχήματος.

Στο φανοποιείο - βαφείο μας,  αναλαμβάνουμε να ξεθαμπώσουμε και να γυαλίσουμε τα θαμπωμένα φανάρια του αυτοκινήτου σας και να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να κάνει τα φανάρια του αυτοκινήτου σας σαν καινούργια, αφαιρώντας πλήρως την θολή, καμένη επιφάνεια που τα καλύπτει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά για πιο ασφαλή και εύκολη οδήγηση. Επιπλέον με το ξεθάμπωμα των φαναριών βελτιώνεται η αισθητική του οχήματος σας.

 
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Έδεσσα για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το όχημά σας, ενώ για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.